Thursday, 23 May 2019

Insättning och uttag

 

Det finns flera insättningsmöjligheter för riktiga pengar, som VISA, Mastercard, olika UK betalkort (Switch, Delta, Solo), NETeller, FirePay, Citadel (endast U.S.), SFPay (endast U.S.), Western Union, banköverföring och checkar. När du väl har satt in riktiga pengar, stannar pengarna på ditt spelarkonto i pokerrummet, precis som de gör på ditt vanliga bankkonto.

Din balans ökar när du vinner, och minskar när du förlorar. Du är fri att ta ut pengarna när som helst, men där finns ett fåtal undantag när det gäller eventuella ”bonusdollar”, där du måste spela ett visst antal händer innan du har normal tillgång till dessa pengar. Några av bonuserbjudandena kan kräva att du inte gör något uttag alls (inklusive din insättning) under en viss tidsperiod, och först när den perioden är slut får du tillgång till bonusen. Hur som helst har du alltid rätten att ta ut alla de pengar du satt in förutom bonupengarna.

Rummen varierar stort i hur snabbt och på vilket sätt de för över dina uttag. Många av rummen erbjuder överföring av pengarna direkt till ditt bankkonto, medan endast en handfull har ett automatiskt system som medger att du inte nödvändigtvis kontaktar kundtjänsten. Nästan alla pokerrum erbjuder checkar och betalningsalternativ online, eller ”web-plånböcker”, så som NETeller eller FirePay. Webplånböcker kan kopplas direkt till ditt bankkonto och/eller ett betalkort för uttag i bankomater. En webplånbok är det mest praktiska sättet att ta ut pengar på de flesta pokerrum, och ibland ger de dig också en bättre bonus eller återladdningsbonus eftersom transaktionskostnaden är mindre för pokerrummet. Den maximala ledtiden du kan få vid överföring av pengar till ditt NETeller-konto från ditt pokerrum-konto är två dagar, men för det mesta går det fortare än så. Vissa pokerrum, till exempel Ultimate Bet, kan ge dig utbetalningar på $20.000 och uppåt inom loppet av några timmar. Om du planerar att spela mycket poker online borde du allvarligt fundera på att öppna ett NETeller konto. Det kommer att göra ditt liv enklare och förmodligen ge dig lite extra bonus!

VISA och MasterCard kan inte användas för att ta ut vinster och för tillfället ofta inte ens föra tillbaka den ursprungliga insättningen som gjordes från samma kreditkort. Anledningen till detta är strikta policies för online-insatser, på grund av en gråzon i den amerikanska lagstiftningen, men även på grund av omstridda kreditkortsbedrägerier från amerikanska casinospelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *